Продавець Харіо Офіциал Україна розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
493 відгуків
Hario — Японський посуд та аксесуари для кави та чаю
+380 (50) 380-95-59
+380 (93) 899-64-71
впередназад
Навчання обсмажування кави "Міжніжні стандарти", фото 2Навчання обсмажування кави "Міжніжні стандарти", фото 3Навчання обсмажування кави "Міжніжні стандарти", фото 4Навчання обсмажування кави "Міжніжні стандарти", фото 5Навчання обсмажування кави "Міжніжні стандарти", фото 6Навчання обсмажування кави "Міжніжні стандарти", фото 7

Навчання обсмажування кави "Міжніжні стандарти"

  • Послуга
  • Код: Roasting International

28 768 ₴/осіб

Навчання обсмажування кави "Міжніжні стандарти"
Навчання обсмажування кави "Міжніжні стандарти"
Послуга
28 768 ₴/осіб
+380503809559
  • +380 (50) 380-95-59
  • +380 (93) 899-64-71
+380503809559
  • +380 (50) 380-95-59
  • +380 (93) 899-64-71

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Вітаю!

Я радий, що Ви цікавитесь курсом «Обсмажування кави за міжнародними стандартами»

Мене звуть Роман Пономарьов. Міжнародний суддя Cup of Excellence. Навчаю про якість зеленої кави, обсмажування кави та створення унікальних блендів. Допомагаю купувати зелену каву безпосередньо у фермерів. Займаюсь обсмажуванням зеленої кави по всьому світу з 2016 року.

 

Даний курс корисно пройти тим, хто починає обсмажувати, тому що важливо почати з основ, на які надалі можна спиратися і набувати нових знань. Але й для тих хто вже обсмажує каву та має питання щодо стабільності обсмажування, розвитку, блендингу та аспектів термодинаміки, показники контролю якості для обжаржиків.

У цьому курсі ми маємо багато практики, більше 16 годин. Практики, яка допомагає знайти для будь-якого зерна на будь-якому ростері найкращий профайл. Ми вивчаємо основи капінгу та якість зеленої кави, для того, щоб краще розуміти взаємозв'язки з процесом обсмажування, та впливати на якість смаку, у кожному профайлі.

 

До курсу входить три дні навчання, зелена кава та необхідний інвентар. Після навчання на даному курсі ви матимете розуміння якості зеленої кави, процесу обсмажування, та основи оцінки якості обсмаженої кави за допомогою капінгу. Ви зможете обсмажувати каву вже на вашому ростері нові профайли. Або ви будете мати розуміння, що вам необхідно для вашої майбутньої ростерії.

Температурні стратегії при вході в обсмажування та їх вплив на весь процес

Стадії обсмажування та деталі кожної стадії. Голд, Майард, Девелопмент, Кулінг.

Практичні основи блендига та створення оптимальних сумішей.

- Основи обсмажування та введення в термодинаміку

- Створення певного смакового профілю

- Як саме формувати профіль у процесі обсмажування

- Крива обсмажування та і як вона впливає на аромат та смак кави

- Навички, які потрібно розвинути

- Прогрес обсмажування, розвиток аромату та смаку

- Дефекти обсмажування

- Капінг: форма визначення розвитку обсмажування

- Відмінності в обжарювальному устаткуванні

- Вимірювання обсмажування та показники якості

- Різниця в стратегіях обсмажування комерційної арабіки та робусти, і спешиаліті каву.

 

Адреса проведення навчання:

Київ, вул. Нижній Вал 41

 

Навчання проходитиме на ростері Stronghold 1 кг.

Інформація про курси обсмажування:

https://hario-official.com.ua/ua/g19857340-sca-csp-foundations

Інформація для замовлення
  • Ціна: 28 768 ₴/осіб

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner