Продавець Харіо Офіциал Україна розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
493 відгуків
Hario — Японський посуд та аксесуари для кави та чаю
+380 (50) 380-95-59
+380 (93) 899-64-71

SIBARIST

ФІЛОСОФІЯ БРЕНДУ SIBARIST

Фільтри B3 FAST Specialty Coffee Filters повністю виробляються на місці в Барселоні.

Співпраця Метта Вінтона «Співпрацюйте, щоб творити!»

Технологія фільтра B3 Specialty Coffee, розроблена спільно з Меттом Вінтоном (чемпіоном World Brewers Cup 2021). Метт був нашим орієнтиром протягом усього процесу розробки більше року, він тестував усі наші пробні матеріали, надаючи свій досвід і відгуки протягом усього процесу, дозволяючи нам переосмислити склад і процеси,

Це була довга подорож, але завдяки досвіду Метта, його готовності експериментувати та знаходити ідеальний матеріал, ми нарешті отримали дуже унікальний і надзвичайний матеріал, який можна застосовувати з різними формами фільтрів, B3.

B3 HYBRID, Метт Вінтон.

  «Моїм улюбленим у цьому новому папері та формі є те, що він унікальний і містить усе те, що я люблю у заварюванні кави за допомогою конусної форми, але вдосконалене. Жорсткість паперу зменшується на ребра пуровера, створюючи більший потік через пуровер, навіть якщо вам доведеться складати вручну. Ми отримуємо рівномірний потік через дно нашого пуровера, замість того, щоб останній грам або близько того кави було недостатньо екстраговано, оскільки потік через дно крапельниці менший.

Сам папір тече дуже добре і швидко, і лише трохи сповільнюється під час наливання 4 або 5 ближче до кінця варіння, але я не відчув жодного значного засмічення, на відміну від деяких інших паперових фільтрів, коли я використовую легку обсмажку, високої щільністі кави.

Профіль смаку, який я отримую, є чимось справді чистим і солодким, і є насиченість, яка виникає завдяки більш рівномірної екстракції. Першого разу, коли я використовував його, мені довелося дещо змінити налаштування помелу та спосіб заварювання, щоб зробити його екстракт подібним до звичайних фільтрів, але я завжди віддавав перевагу смаку, виготовленим із паперу B3 Hybrid Cone, а не на звичайних фільтрах – навіть порівняно з тим, що я раніше вважав найкращим заварюванням, яке я міг отримати з конусних фільтрах».


Про технологію B3, Метт Вінтон.

«Я завжди був одержимий звуженням змінних у варінні кави, де я б зафіксував усі інші змінні та зосереджувався лише на одному, доки не знайду найкраще. Лише після того, як я почав досліджувати роль паперового фільтра, я побачив, що це величезний фактор!

Мені було важко отримати папір, який швидко тягнеться вниз, але при цьому має чіткий смак, який я хотів. Тож разом із Жоакімом і Ламбертом ми знайшли абсолютно новий папір, який раніше не використовувався для варіння кави, і налаштували його, щоб він став, на мою думку, найкращим доступним папером для варіння. Кожен параметр був протестований; пористість, міцність на розрив, товщину, герметичність і форму, щоб створити цей остаточний папір - це був проект, над яким ми працювали понад 12 місяців.

Результатом є папір, який тече дуже швидко, але, що більш важливо, дуже рівномірно, і має товщину, яка відступає від стінок крапельниці, щоб зменшити засмічення та максимізувати потенціал кожного девайса. З папером B3 ви можете максимізувати потенціал вашого пуровера за рахунок більш рівномірної екстракції. Жорсткий, товстий папір сприяє течії, але створює чіткий, чистий, солодкий профіль чашки.

Наш сайт/компанія є офіційним дистриб'ютором SIBARIST в Україні.
З питань поставок, партнерства, сервісу та гарантій просимо звертатися до нас.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner