CSP ROASTING - PROFESSIONAL
- В наявності
- Код: CSP RP
від 64 877 ₴/осіб
- +380 (50) 380-95-59
CSP Roasting Professional (4 дні)
Специфічні області включають:
- Можливість контролювати та підбирати колір у визначені терміни.
- Визначення шляхом візуальної оцінки різні кольори кави.
- За допомогою сенсорного аналізу визначення різних профілів обсмаженої кави одного і того ж кольору з різним часом обсмажування та швидкістю зміни, використовуючи офіційну форму оцінки випалу SCA.
- Створювати, аналізувати і розуміти профілі обсмажування
- Використовуйте програмне забезпечення для профілів
- Виконувати розрахунки за швидкістю зміни на кривій обсмажування.
- Розуміти та аналізувати операції з обсмажування, використовуючи методи оптимізації робочого процесу, включаючи концепції LEAN та PIC.
- Описувати дві основні реакції потемніння з погляду послідовності та розвитку смаку і які основні молекули беруть участь у різних реакціях.
- Пояснювати принципи теплопередачі, як тепло входить і розподіляється всередині кави і як вони зазвичай застосовуються для обсмажування
- Описувати, як / які типи теплопередачі регулюються в процесі випалу, включаючи різні технології обсмажування.
- Візуальна ідентифікація дефектів обсмажування на каві і/або зображеннях: скорчити, типінг,
- Термін придатності: дегазація та клапани. Бар'єрні матеріали. Подрібнення.
- Blending. До / після розгляду, вибір кави, кількість компонентів, призначення продукту (еспресо, фільтр, молоко, цукор)
- Капінг
- Вибір зеленої кави
- Оцінка профілю
- Форма оцінки профілю
- Методи контролю якості (вхід/вихід, тріангуляція)
- Хімічна та фізична трансформація
- Описувати хімію зеленої кави та відповідні перетворення під час обсмажування.
- Описувати хімічні відмінності методів обсмажування під час обсмажування і як вони впливають на колір та профіль смаку
- Газоутворення
- Розкладання та утворення кислоти
В останній день ви пройдете професійні письмові та практичні іспити SCA Roasting.
Попередні умови
Перед початком курсу Roasting Professional студенти повинні пройти навчання на проміжних курсах SCA і мати не менше 3 місяців після кожного курсу: Foundation, Intermediante.
Курс надає докладний практичний досвід, теорію та досвід для професіоналів обсмажування. Ми зберігаємо розміри класів відповідно невеликими, щоб забезпечити достатню взаємодію наодинці з провідними тренерами. Цей курс також призначений для професіоналів з обсмажування кави, які хочуть отримати SCA сертифікат на найвищому рівні.
АСТ Тренер Роман Пономарьов
CSP Roasting Professional (4 days)
Specific areas of expertise covered include:
- Ability to control and match color within specific time limits.
- Identify by visual assessment different roast colors.
- Identify by sensory analysis different roasting profiles of the same color with varying development time and rate of change by using the official SCA roasting evaluation form.
- Create, discuss, and analyze profiles
- Use roast profile software
- Perform calculations on rate of change on a known roast curve.
- Understand and analyze roasting operations using workflow optimization methods including LEAN productionand PIC concepts.
- Describe the two main browning reactions in terms of sequence and flavor development and which basicmolecules are involved in the
- different browning reactions.
- Explain the principles of heat transfer, how the heat enters and distributes inside the bean and how they aregenerally applied to the roasting
- process.
- Describe how/which types of heat transfer are adjustable during the roasting process including different roasting technologies.
- Visual identification of roasting defects on beans and/or pictures: Scorching, Tipping and Facing.
- Shelf life: Degassing and valves. Barrier materials. Flushing. Grinding.
- Blending. Pre/post considerations, bean selection, number of components, product purpose (espresso, filter,milk, sugar)
- Cupping
- Green coffee selection
- Roast profile evaluation
- Roast profile evaluation form
- Quality control methods (In/out, triangulation)
- Downstream quality control
- Chemical and physical transformation
- Describe Green coffee chemistry and the relevant transformations during roasting.
- Describe the chemical differences of processing methods during roasting and how they impact color and flavor profile
- Gas formation
- Acid degradation and formation
On the final day you will take the SCA Roasting Professional Written and Practical Exams.
Pre-Requisites
Before attempting Roasting Professional Students Must Have Attended SCA Intermediate Roasting and have held that certification for at least 3 months:
The course provides detailed hands-on experience, theory, and expertise for roasting professionals. We keep class sizes appropriately small to allow for ample one-one-one interaction with the lead-trainers. This course is also designed for current coffee roasting professionals who wish to become SCA certified at the highest level.
AST Trainer Roman Ponomarov
- Ціна: від 64 877 ₴/осіб