Продавець Харіо Офіциал Україна розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
486 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Hario — Японський посуд та аксесуари для кави та чаю
+380 (50) 380-95-59
+380 (93) 899-64-71
впередназад
CSP ROASTING - INTERMEDIANTE, фото 2CSP ROASTING - INTERMEDIANTE, фото 3CSP ROASTING - INTERMEDIANTE, фото 4CSP ROASTING - INTERMEDIANTE, фото 5CSP ROASTING - INTERMEDIANTE, фото 6CSP ROASTING - INTERMEDIANTE, фото 7CSP ROASTING - INTERMEDIANTE, фото 8

CSP ROASTING - INTERMEDIANTE

  • В наявності
  • Код: CSP RI

від 38 651 /осіб

CSP ROASTING - INTERMEDIANTE
CSP ROASTING - INTERMEDIANTE
В наявності
від 38 651 /осіб
+380503809559
  • +380 (50) 380-95-59
  • +380 (93) 899-64-71
+380503809559
  • +380 (50) 380-95-59
  • +380 (93) 899-64-71
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Обсмажування середнього рівня (3-денний інтенсивний курс):

- Підвищує ваші навички обсмажування кави на новий рівень. Ми зануримо вас у серію практичних вправ і розглянемо ці та інші теми:
- Розробка та виконання обжарювальних профілів
- Через дегустацію розуміти вплив кольору, часу та температури на смак кави
- Отримати уявлення про роботу різних ростерів, безпеки та технологічний процес
- Досліджуйте екологічні та нормативні питання
- Використовувати протоколи обсмажування кави і використання ростерів для обсмажування зразків
- Виконувати оцінку чашок зеленої кави та готових продуктів
- Провести важливі фізичні вимірювання для оцінки зеленої та смаженої кави
- Розробити практичне розуміння швидкості зростання (RoR), часу та відсотка приросту енергії
- спостерігати та відчувати смакові та хімічні зміни кавових зерен у процесі обсмажування;
- Впровадження протоколів для капінгу та постійного поліпшення якості;
- В останній день ви складатимете практичні та письмові іспити SCA Intermediate Roasting.

AST Trainer Roman Ponomarov

Roasting Intermediate (3 day intensive course): takes your coffee roasting skills to the next level. We immerse you in a series of hands-on training exercises and cover these and more topics:
Develop and execute roast profiles
Through tasting understand the impact of color, time, and temperature on the flavor of coffee
Gain an understanding of roasting plant operations, safety, and workflow
Explore environmental and regulatory issues
Execute sample roasting protocols and use sample roasting equipment
Perform cupping evaluations of green coffee & finished products
Undertake important physical measurements for evaluating green and roasted coffees
Develop a hands-on understanding of Rate of Rise (RoR) and roast development time and percentage
Observe and taste sensory and chemical changes of coffee beans during the roasting process;
Implementing protocols for consistency and for continual quality improvement;
On the final day you will take the SCA Intermediate Roasting practical and written exams.

Інформація для замовлення
  • Ціна: від 38 651 /осіб

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner