Продавець Харіо Офіциал Україна розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
490 відгуків
Hario — Японський посуд та аксесуари для кави та чаю
+380 (50) 380-95-59
+380 (93) 899-64-71
SIBARIST FAST CONE М (для V60 пуроверів 02) паперовий фільтр білий, 25 шт упаковка, фото 2SIBARIST FAST CONE М (для V60 пуроверів 02) паперовий фільтр білий, 25 шт упаковка, фото 3

SIBARIST FAST CONE М (для V60 пуроверів 02) паперовий фільтр білий, 25 шт упаковка

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: FAST-CONE-M-25

753 

Показати оптові ціни
SIBARIST FAST CONE М (для V60 пуроверів 02) паперовий фільтр білий, 25 шт упаковка
SIBARIST FAST CONE М (для V60 пуроверів 02) паперовий фільтр білий, 25 шт упаковка
В наявності
753 
+380 (50) 380-95-59
  • +380 (93) 899-64-71
+380 (50) 380-95-59
  • +380 (93) 899-64-71
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Фільтр для спешиаліті кави CONE FAST М

Найшвидший фільтр на ринку. 

Технологія FAST Specialty Coffee Filter — це унікальна волокниста композиція, яка забезпечує безпрецедентну циркуляцію рідини (розчинення розчинних частинок кави) крізь її структуру, пропонуючи швидкий постійний потік екстракції, утримуючи тверді нерозчинні частинки. Це призводить до отримання чистої, шовковистої чашки без зовнішніх присмаків.

Фільтри FAST відкривають новий світ можливостей приготування, даючи бариста можливість експериментувати та отримати раніше обмежені функції, такі як: швидші потоки, усунення потреби у повітряних каналах, підвищена продуктивність відведення та подачі тепла… Ось деякі з функцій. пропонує лінія FAST.

Мета SIBARIST

Було створено дуже унікальний фільтр із усіх існуючих фільтрів для кави з видатною швидкістю потоку та зниженням тиску, використовуючи найкращі можливі матеріали, з такою самою турботою про каву, вироблену в Барселоні.

Чому технологія фільтрації?

У нашому бажанні досягти успіху в екстрагуванні найкращого з кожної кави, ми постійно коригуємо та жонглюємо всіма змінними екстракції, прагнучи отримати найкращу можливу чашку. Але є один елемент інфузії, який не є змінною: це сталий, основний процес. Ми не можемо змінити його властивості; ми підсвідомо адаптуємо всі змінні рецепта до його здатності до утримання (проникності), обмежуючи всі інші змінні цим фактором і підлаштовуючись під нього.

Зосередьтеся на якості, а не на кількості

Розробка інструменту, який дозволить кавовій спільноті заново винаходити свої рецепти, створювати нові й різні профілі чашок і заново відкривати каву, що полегшує експерименти в пошуках найкращої екстракції.

Ми прагнемо найкращої якості, приділяючи фільтру таку ж увагу, як і отриманню виняткової чашки кави. Ми приділяємо увагу деталям у всьому ланцюжку, від походження сировини на маєтках і плантаціях до її місцевої обробки та виробництва. Ми відображаємо цінності та стандарти, які характеризують спеціальність. Ми зосереджуємось на якості над кількістю. Цей продукт має історію, подібну до історії кавових зерен. Весь його процес відображається в чашці у вигляді можливостей, нерівностей, ароматів і смаків. Ми повинні вирішувати пріоритети.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 753 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner